Meteen naar de inhoud

Over ons

Vanaf 1 juli 2021 ziet dameskofbal VMS’21 het levenslicht. De twee oudste dameskorfbalverenigingen van Schijndel zijn gefuseerd en gaan samen verder onder een nieuwe naam.

VMS’21 komt voor uit D.K.V. Celeritas, als eerste dameskorfbalvereniging in Schijndel op 15 juli 1953 opgericht en D.K.V. Avanti was officieel op 25 april 1955 van start gegaan. De nieuwe verenigingsnaam is door de leden bepaald en wordt VMS’21.
De afkorting staat voor Vooruit Met Snelheid en verwijst op een subtiele wijze naar de beide oude verenigingsnamen. De missie van het nieuwe bestuur is om van VMS‘21 een vitale en duurzame vereniging te maken, waarbij de kernkwaliteiten niet alleen worden ingezet voor de eigen (korfbal)leden, maar ook voor de leefbaarheid van Schijndel e.o.

De clubkleuren waarin de speelsters zich presenteren zijn groene/zwarte shirts en zwarte rokken en sokken.

De trainingen en wedstrijden in de buitencompetitie zullen gespeeld worden op de Sportpark de Leemput. Medio 2022 zal het huidige kunstgrasveld wordt vernieuwd en uitgebreid met een tweede kunstgrasveld. Dit alles is noodzakelijk om te komen tot het realiseren van een moderne sport-accommodatie die weer voldoet aan alle eisen en waarmee de toekomst vol vertrouwen kan worden ingegaan.

Korfbalclub VMS’21 staat voor vereniging waar leden, supporters, sponsoren en andere belangstellenden zich thuis en veilig voelen. Bij VMS’21 streven we er naar dat alle leden kunnen spelen op een passend niveau, van jong tot oud en prestatiegericht of recreatief.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.